Welcome!

Vi er i Boston! Eller mere præcist Brookline, hvor vi også kommer til at bo resten af året. Trods lidt flyforsinkelse og en til tider meget bestemt baby, så gik turen herover over al forventning – vi skriver nok et indlæg om vores erfaringer med at rejse med baby, når vi er kommet lidt mere på plads.

Vi har Anne Maries lillebror med på turen til at hjælpe os med de praktiske ting i forbindelse med flytningen. Det har allerede været helt uvurderligt, da det nok ellers ikke havde kunnet lade sig gøre med al den oppakning!

Det lykkedes  os ved fælles hjælp at få alle kufferter og personer gennem immigrations og customs og ind i en taxa – selvom de til at starte med kiggede lidt skeptisk på os, da vi blev ved med at trille nye kufferter frem.

Nu nyder vi et lille øjebliks morgenstilhed på hotelværelset og lader op til dagens udfordring: IKEA-turen fra helvede!

// We have arrived! The journey went better than we could have hoped for and we managed to get all of our bags from the airport to the hotel in Brookline with the help from Anne Maries little brother. Today we are going to receive the keys for our new apartment and then fase our next big challenge: the mother of all IKEA-trips! //

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

Én kommentar til “Welcome!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *