Sne i Boston og svensk julemarked

Der har været lidt stille på bloggen her i december, selvom vi faktisk har oplevet en del den sidste tid. Nu er vi så kommet til Atlanta på juleferie hos Mikaels morbror og tante og har igen lidt tid til at blogge.

Weekenden efter Theas fødselsdag begyndte det at sne en masse i Boston. Der blev hurtigt meget hvidt hvilket passede perfekt til vores tur til svensk julemarked, som åbenbart er det største skandinaviske event i New England. Da der ikke er noget dansk julemarked, tænkte vi ,at vi kunne få vores lyst til gløgg og jul styret lidt med svensk julehygge.

Vi tog derfor afsted i snevejret mod centrum og inden længe befandt vi os midt blandt lussekatter, prinssesetærter og luciaoptog. Det var en hyggelig oplevelse og Thea fik spist sig igennem halvanden rejemad.


// A quick throwback to snowy Boston two weeks ago and a trip to the Swedish Yuletide marked. It was nice to get some “hygge” and Thea had a blast and ate a whole shrimp sandwich. We are now in Atlanta to spend the holidays with Mikael’s American family and really enjoying our time here //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *