Nyt kamera!

Da vi nu forhåbentlig skal ud og have en masse oplevelser som familie (og når nu vi er blevet bloggere), tænkte vi, at det var tid til at få os et rigtigt kamera.

Vi føler os ikke helt seje nok til et spejlreflekskamera, men vi ville alligevel gerne have et, der kunne noget mere end mobiltelefonen. Vi har derfor købt et Olympus OM-D E-M10 Mark II. Det er et systemkamera, som kombinerer nogle af funktionerne fra spejlrefleks- og kompaktkamera.

På den automatiske indstilling med standard objektiv tager det super gode billeder, men hvis vi finder ud af, at vi vil nørde mere med fotografi, kan det udvides med udskiftelige linser. Og så er vi vilde med WiFi-funktionen, så man hurtigt kan overføre et billede til telefonen (meget blog relevant!)

Vi har stadig ikke pakket en eneste kuffert, men vi er til gengæld ved at have styr på det meste andet: forsikring, hotel, internet, telefon osv. Det har været nogle lange dage med meget tid på computer/telefon for at få styr på alle aftaler – nu håber vi så, at det hele spiller, når vi kommer frem!

// We bought a new camera to kickstart our career as bloggers – and to enable us to get better pictures of our experiences in Boston. We still haven’t packed any bags but the rest is beginning to fall into place. Perhaps we will actually be ready to leave Denmark on Thursday? //

GemGemGemGemGemGemGemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *