Minigolf og flyforsinkelser

Vi er endelig hjemme i Boston igen efter et maraton af flyproblemer. I går brugte vi de sidste timer i Floridas sol på en vild sørøver minigolfbane ved vores hotel. Vi har lagt et par film op af mor og datter in action her (husk lyd!).

Efter minigolf og margaritas gik turen til lufthavnen, hvor vores fly endnu engang var forsinket i mere end to timer. Ikke ligefrem en ønskesituation med en træt lille pige, men vi overlevede alle turen hjem trods skrig og gråd.

Thea er lykkelig for at være hjemme i sine vante, trygge rammer og fejrede hjemkomsten med at sove natten igennem og nuppe en 3 timers middagslur – det er hårdt at være på ferie! I morgen kommer Anne Maries forældre, så vi får forhåbentlig tid til at opdatere med flere feriebilleder fra Orlandos forlystelsesparker. Men for nu skal vi bare flade ud og lade op!

// We spend the last hours in Orlando with minigolf, but now we are finally back in Boston after yet another delayed plane. We are all exhausted , especially Thea  who spend the day today catching up on sleep. It is hard work being on vacation! //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *