Juleferie i Atlanta

Julen tilbragte vi i år hos Mikaels morbror og tante i i Atlanta – eller nærmere bestemt Roswell. Vi var afsted en uge og nød virkelig at komme ned sydpå til lidt varmere vejr og familiehygge.

Vi var ikke rigtig på sightseeing i Atlanta, men det gjorde heller ikke noget da vi begge havde været der før og egentlig også havde mest lyst til bare at slappe af. Tiden brugte vi i stedet på korte ture i lokalområdet:

Julepynt i Old Roswell // Old Roswell decorated for Christmas
Vejret var anderledes varmt i Georgia – perfekt til en gåtur med Thea i bæreselen // We took a stroll in the mild Georgia weather
Gyngepause under gåturen i nabolaget // Time for a swing during a walk in the neighborhood
Karrusel i det lokale storcenter // Merry-go-round in the local mall
Vingummibamser med sprutsmag – genial opfindelse! // Boozy Bears!
Theas første karruseltur // Theas first ride in a merry-go-round

Juleaften tog vi først til børnegudstjeneste i den ‘lokale’ kirke. Vi havde oprindeligt regnet med bare at sidde med Thea i kirken, men da de havde et nursery, hvor man kunne få passet sin baby, endte vi med at aflevere hende der og i stedet tage alene i til gudstjenesten med Mikaels morbror og tante. Vi havde begge lidt ondt i maven i starten, men Thea klarede det rigtig fint, selvom hun var glad for at se sine forældre, da vi kom tilbage.

Efter gudstjenesten kørte vi halvanden time nordpå til Mikaels kusine i Dahlonega, hvor vi skulle være juleaften og juledag. Her fik vi en dejlig middag og gjorde klar til åbne gaver på amerikansk vis den 25. december. Juledag skulle have budt på hygge og åbning af pakker, hvilket det da heldigvis også gjorde for de fleste.

Thea fik en firbenet ven hjemme hos Mikaels kusine // Thea’s new fury friend

Thea startede dog morgenen med at stikke en finger i Mikaels øje og givet ham en en ridse i øjet. Da dette er ret smertefuldt kom han aldrig ned til gaveoppakningen og i sidste ende måtte vi tage tidligere afsted fra julehyggen for at komme på skadestuen og checke, om der var skete større skade end en “bare” ridse. Dette var heldigvis ikke tilfældet så efter en god gang smertestillende medicin og nogle øjendråber kunne han se igen.

Thea and Auntie Tre
Thea and Uncle Mogens 
Vi nåede lige at smage Chick-fil-A i Georgia lufthavn, inden vi fløj tilbage til Boston // Fast food dinner in the airport, Georgia style

Alt i alt var det en virkelig god juleferie med god tid og ro til at hygge som familie – og en fantastisk mulighed for at fejre højtiden med den del af Mikaels familie som vi ellers ikke ser så tit.

// We spent Christmas with Mikael’s family in Atlanta and enjoyed our stay with them very much. Thea loved meeting new people and practiced her newly acquired walking skills to much joy for everyone around her. She unfortunately began Christmas morning by poking Mikael which cut the gift unwrapping a bit short. However, after a trip to the emergency room we were able to celebrate the rest of the Holiday before returning to frigid Boston //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *