IKEA-helvede

En  del af vores IKEA-indkøb // Some of our IKEA furniture

Som nogle af jer måske har set på vores Facebook, så blev vores møbler ikke leveret i fredags, som vi ellers havde regnet med..

Den forventede levering blev hurtigt flyttet til lørdag morgen mellem 9-13. Så lørdag checkede vi ud af hotellet og flyttede alle vores ting til lejligheden og ventede på IKEA-møbler. Og ventede.. og ventede..

Da klokken nærmede sig 13, prøvede vi at få fat i både IKEA og leveringsfirmaet for at høre, hvor vores ting blev af? Efter mange forgæves opkald til customer service personale, der ikke vidste noget, og laaang tid i telefonkø fandt vi endelig ud af, at vores møbler ikke var kommet med lastbilen. Ny leveringstid: lørdag 17-21 – lidt presset i forhold til baby og sovetid, men okay sådan var det.

Så vi ventede.. og ventede.. og ventede. Men ingen møbler. Mere tid i telefonkø. Flere folk, der ikke vidste noget. Mere venten. Ingen møbler! Så stod vi der i en tom lejlighed og uden et sted at sove – og værst af alt uden et sted at putte en overtræt, jetlagged baby.

Vi fik pakket et par hurtige tasker og tog mod det hotel, vi havde checket ud fra tidligere på dagen. Ingen værelser ledige pga. baseballkamp. Heldigvis var der ét ledigt værelse tilbage på et hotel 3 blokke væk.

Søndag blev brugt i telefonkø på hotelværelset for at forsøge at finde ud af, hvor vores møbler var, hvorfor de ikke var blevet leveret og hvornår/om de kunne leveres. Selvom vi egentlig havde fået at vide, at det først kunne leveres mandag eller tirsdag, så kom vores møbler ENDELIG søndag aften!

Niels og Mikael igang med at samle TV-møbel // Men at work!

Tiden siden da er blevet brugt på at samle, hvad der føles som en milliard IKEA-dele. Det har været nogle hårde og varme dage (vi venter på at få leveret mere AC), men nu begynder der så småt at komme styr på det hele!

Anne Marie har idag også været forbi Brigham and Women’s Hospital til orientation og skal i morgen mødes med sin vejleder, så hun kan begynde på sit projekt. Hverdagen venter forude!

// Our furniture from IKEA was delivered 48 hours later than expected. Coupled with a Red Sox/Yankees game at Fenway Park Saturday evening this unexpectedly left us without a bed to sleep in. Luckily we were able to book the last room at the second hotel we tried! Our furniture was delivered Sunday evening and since then we have spend most of our waking hours assembling furniture. The apartment is slowly beginning to look and function like a home – just in time for Anne Marie to begin working at Brigham and Women’s Hospital! //

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Én kommentar til “IKEA-helvede”

  1. Godt I endelig fik møblerne!
    Jeg glæder mig til at se og høre I stille og roligt kommer på plads og får en hverdag i Boston.
    Nyd dagene og de nye gode indtryk og læg IKEA i glemmebogen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *