Happy Halloween!

Vi omfavnede den amerikanske Halloween tradition og gik all in med matchende familiekostumer, så vi alle var klædt ud som en af figurerne fra Theas yndlingsgodnathistorie.

Mens solen gik ned fik vi trick or treat’et på en afspærret vej i nabolaget. Folk havde virkelig gjort meget ud af udsmykningen af deres huse og stemningen var helt fantastisk. Vi mødtes med vores nye norske venner (de er virkelig søde, så dem kommer I nok til at høre mere om her på bloggen), som også var meget imponerede og overvældede over hele showet.

Thea fik hurtigt lært at vinke til folk, vælge et stykke slik i skålen og så putte det ned i vores pose. Vi havde alle en rigtig god aften fyldt med indtryk og amerikansk kultur. Nu sover Thea og hendes forældre er gået på rov i aftenens udbytte – mums!

// We decided to go all in with matching costumes for Theas first Halloween and went trick-or-treating in the neighborhood. Best decision ever!  A nice way to experience some American culture and return with a bag full of candy! //

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *