Go Crimson!

Årets første hjemmekamp for Harvard // First home game of the season

Vi har fået flere kommentarer angående stilheden her på bloggen, så nu får I lige en hurtig update her fra Boston inden vi smutter i seng.

Dem der følger os på Instagram har sikkert set, at vi i sidste weekend var i New York med Anne Maries lillebror for bl.a. at se NY Giants spille Monday Night Football mod Detroit Lions.

Vi nød en kold øl og stemningen inden kampen. Herover foregår den slags i et aflukke under politisupervision // Tailgating

Planen var at vi i løbet af ugen skulle have lavet en masse lækre blogindlæg om turen – i stedet har vi alle (især Mikael og Thea) ligget badet i snot og selvmedlidenhed indtil i dag, hvor det lykkedes os at komme afsted til Harvard Stadium for at se Harvard Football spille årets første hjemmekamp mod Brown University.

Nedenfor har vi har samlet lidt billeder fra dagen:

Søskendehygge // Sibling love
Klar til kickoff! Halvdelen af oplevelsen var alle de andre ting, der sker ved siden af selve fodboldkampen – f.eks. de to marching bands, som havde deres egen lille kamp kørende // Ready for kickoff!
Thea hyggede sig med at kravle rundt på stadium og var generelt glad, selvom hun måtte have en lur i pausen // Thea enjoyed the gaming but needed a nap during half-time

Det har været en rigtig hyggelig dag, og vi håber, at vi nu er kommet igennem forkølelsen, så vi kan dele alle vores billeder og oplevelser fra New York med jer i løbet af den kommende uge.

Det er rigtig hyggeligt at vide, at der er nogle derhjemme (udover vores mødre), som følger med i vores tur!

// We wanted to spend last week making blog post about our trip to NYC. Instead we caught a cold and spend all of our time in bed. Today we finally managed to leave the apartment and went to see the football game between Harvard and Brown. Go Crimson! //

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

Én kommentar til “Go Crimson!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *