Gear til rejsen

Så er der kun en uge til afrejse! Det er stadig meget uvirkeligt, men efterhånden som alting begynder at falde på plads, kan vi også for alvor begynde at glæde os!

Et af vores store problemer i forbindelse med flyturen har været, hvad vi skal gøre i forhold til Thea. 8 timer i fly er laaang tid, og selvom hun normalt er sød og glad, så er det meget rart at have et sted at lægge/sætte hende. Der var ikke et tilgængeligt bassinet på flyet, da vi bookede billetterne, så vi var altså nødt til at finde på en anden løsning.

Efter en masse tid på google fandt vi frem til, at den bedste løsning for os var at booke et sæde til hende i flyet og så tage en autostol med, som hun kunne sidde i – på den måde har vi også en autostol med til turen fra lufthavnen til hotellet i Boston. Smart!

Og nu er det så blevet tid til at blære os lidt over vores nyanskaffede autostol/transformer! Vi har købt en Doona+ autostol, som med et tryk på en knap forvandler sig til en lille klapvogn.

På papiret lyder det virkelig smart, og hjemme i stuen virker det også rigtig godt. Så må vi se, og det er en lige så fantastisk løsning, som vi håber på, når vi skal afsted …

// One week until departure! It feels very surreal that we will be leaving Denmark so soon, but we are also looking forward to begin our American adventure. We were unable to get a bassinet for Thea on the plane so we came up with another solution: a car seat that doubles as a stroller! We hope that it is as ingenious as it sounds … //

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *