Farvel til morbror

I går sagde vi farvel til morbror Niels, som skulle hjem til Danmark igen efter at have hjulpet os med at flytte. Det har været rigtig rart at have et ekstra sæt hænder i lufthavnen, til at samle IKEA møbler, gå ned med skrald og vigtigst af alt lege med Thea.

Thea har hygget sig med morbror Niels // Thea having fun with Uncle Niels

Vi kan kun anbefale andre i en lignende situation (især småbørnsforældre) at overveje muligheden for at få hjælp af et familiemedlem/nær ven.

For os har det i hvert fald været et par hyggelige uger med Niels: Vi fået god hjælp til praktiske opgaver uden at være  “forpligtigede” til at stille op med andet end en et sted at sove, rigeligt smeltet ost og lidt dårlig day time TV. Niels har til gengæld fået muligheden for at opleve USA for første gang og bruge en masse tid med sin niece. Win-win!

Spiselige souvenirs // Edible souvenirs

Inden Niels tog imod lufthavnen, var vi forbi det lokale supermarked og købe forsyninger af amerikanske snacks, så de kunne blive pakket i tasken og komme med hjem til Danmark.

// Yesterday we said goodbye to Uncle Niels who has been a great help for us during the move. Before returning to Denmark he made sure to stock up on American goodies! //

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *