Europæisk julestue og papirflet

Vores forældre har i fællesskab lavet pakkekalendre til os alle tre, som vi har nydt at åbne hver morgen i december. Den ene dag gemte voksenpakkerne på gløggekstrakt og gløggmix – og timingen kunne ikke have været bedre, da alle nordeuropæere på kontoret længtes efter RIGTIG gløgg.

Vi inviterede derfor alle Anne Maries kollegaer til dansk julestue sidste søndag – komplet med vaniljekranse, gløgg, marcipan, nougat og papirklip. Pakkekalenderen havde nemlig også gemte på både massere af dansk juleknas og papir til både flettede julehjerter og -stjerner.

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag i lejligheden, og Mikael nåede at få lært alle at folde en julestjerne (næsten) korrekt. Med julemusik i anlægget, vores black friday plastikjuletræ, der lyste i hjørnet, og Thea i nissekostume lykkedes det at få alle til at mærke den danske “julehygge”. Selv Anne Maries norske kollega kom i julestemning, selvom han ellers havde overvejet at boycotte juleriet i protest over at skulle fejre jul i Miamis sol i stedet for Oslos sne.

// Last Sunday, we invited all of our friends in Boston to join us for a Danish Christmas tradition: drinking hot mulled wine, eating marcipan and butter cookies, listening to Christmas music and making paper ornaments for the (plastic) tree //

2 kommentarer til “Europæisk julestue og papirflet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *