Curious Thea

Thea er ikke rigtig interesseret i at se tv endnu, men hun (og måske i endnu højere grad hendes forældre) elsker alligevel, når der er Curious George/Peter Pedal på PBS kids. Hendes koncentration holder som regel kun til titelmelodien, men den får hende til gengæld altid til at grine og “danse” rundt i genkendelsens glæde.

Der var derfor ikke så meget tvivl om, at Thea første fødselsdag skulle fejres med Curious George tema. Vi (læs: Anne Marie) er gået all in og har bestilt indbydelser på nettet, som idag blev delt ud på kontoret til stor glæde for modtagerne.

Thea er naturligvis helt ligeglad med fødselsdag, fest og tema, men hendes mor vil alligevel gerne gøre noget særligt ud af dagen. Tænk, at det snart er et år siden, at vi mødte hende for første gang. Den gang vejede hun mindre end 3 liter mælk, og både hendes mørke hår og hendes spinkle krop var krøllet. Nu kravler hun rundt, suser afsted med gåvognen og pludrer løs, mens hun ivrigt hiver fat i alt, der er indenfor hendes rækkevidde. Hun laver sjov og leger titte-bøh med sine forældre og griner højlydt, når hun “bliver væk”.

They grow up so quickly..

// We are getting ready to celebrate Thea’s first birthday in a couple of weeks and have invited everyone from the office to a Curios George themed party //

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Én kommentar til “Curious Thea”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *