A-roomba

En gang imellem får Anne Marie en skør ide. For en lille uge siden fik hun den ide, at vi skulle have en robotstøvsuger. Thea er en meget kravlende baby, og vi er generelt (for) dårlige til at støvsuge, så planen var, at vi med en robotstøvsuger kunne komme lidt af den dårlige samvittighed til livs på en nem måde. Da vi så samtidig fandt ud af, at robotstøvsugere ikke længere er så dyre, fik vi bestilt en på Amazon og ventede så spændt på at se, om den virkede.

Det gjorde den! Vi har nu fået en forvokset tamagotchi, der snurrer rundt på gulvene. Den bor under vores seng og kan selv finde hjem, når den er sulten (skal have strøm). Det eneste minus indtil videre er at Thea er lidt bange for den, så lige nu kører den mest, når hun sover. Men hendes forældre kan derimod ikke få hænderne ned af ren begejstring over det nye “familiemedlem”.

P.S. hver gang vores lille robot kører rundt og spiser krummer, så synger vi den her:

// Anne Marie is generally full of crazy ideas. The latest was to get a robot vacuum cleaner to keep the apartment tidy as Thea crawls around everywhere. So she bought one from Amazon and it is better than we could have hoped for! We love to watch it drive around and it even “goes to bed” when it needs recharging. When ever it is on we can’t help but sing “Kokomo” with the alternative lyrics: “A-roomba, Jamaica..”. Who said that vacuuming couldn’t be fun? //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *